Telefoon Inruilen? Gun Jezelf Een Nieuwe Mobiel

By | augustus 23, 2013

Ben jij je telefoon na een tijdje ook zat en wil je graag een nieuwe? Je kan je telefoon inruilen. Jammer genoeg kan je niet even naar de winkel lopen en je toestel inruilen voor een nieuwe. Wat je wel kan doen is je telefoon inruilen voor geld en zelf een nieuwe kopen. Ik zal je precies vertellen hoe dit werkt en waar je dit het beste kan doen. 🙂

In dit artikel:

Waarom je jouw telefoon niet kan inruilen voor een nieuwe

Waarschijnlijk begrijp je dit zelf ook wel. Als bedrijven als T-mobile en KPN zouden toestaan dat je jouw telefoon inruilt voor een gloednieuw model, zouden ze binnen de kortste keren failliet zijn.

Er is wel een uitzondering, als je bijvoorbeeld een lease toestel hebt zou je het apparaat in theorie kunnen inruilen voor een nieuwe. Dat komt omdat de gsm nooit van jou is geweest, je hebt hem alleen “gehuurd”.

Als ik het in dit artikel heb over je “telefoon inruilen” dan heb ik het over inruilen voor geld. Dat kan namelijk wel! Je wisselt je mobieltje in voor geld en schaft zelf een nieuwe aan of sluit een abonnement af inclusief gsm.

In theorie wissel je jouw toestel dan ook in voor een andere, alleen met een kleine tussenstap.
Die tussenstap is de opkoper die jouw mobieltje overkoopt. Het geld ga je gebruiken om je nieuwe telefoon aan te schaffen. 😉

Een goede opkoper die een mooi bedrag geeft voor je mobiel

Voordat je het inruilproces in gang kan zetten moet je wel eerst een betrouwbare opkoper hebben. Daar help ik je mee. Zonzoo is een betrouwbare en goed opkoper. Je kan er zelfs je kapotte telefoon verkopen.

Ik raad je Zonzoo aan omdat ik gemerkt heb dat in de meeste gevallen de vergoedingen het hoogst zijn. Daar draait het uiteindelijk allemaal om. Daarnaast is het bedrijf betrouwbaar en internationaal actief (in maar liefst 9 landen). Klik op het onderstaande plaatje om direct naar Zonzoo te gaan en de waarde van je telefoon te bepalen.

Geld voor je oude mobiel bij Zonzoo

Hoe werkt het inruilen?

Het inruilen van je telefoon is heel erg simpel en gaat in drie stappen. Ik zal elke stap toelichten.

-Stap 1 model en Typenummer zoeken: Het eerste dat je moet doen is surfen naar Zonzoo en je model en typenummer opzoeken op de site. Als je op de site bent zie je meteen waar je dit moet doen, namelijk links bovenaan. Vul in het zoekveld het merk, type en model in. Klik daarna jouw telefoon aan en je ziet meteen wat je ervoor kan krijgen.

-Stap 2 akkoord gaan met de prijs: Als je het goede toestel gevonden hebt zie je op je scherm wat Zonzoo voor dat toestel wil betalen. Als je dit een goede prijs vindt klik je op: “verkoop dit toestel”. Je zal vervolgens een account aan moeten maken en je gegevens invullen.

-Stap 3 telefoon versturen: De laatste stap is het versturen van je telefoon. Als je dit gedaan hebt zul je binnen 14 dagen het geld op je rekening gestort krijgen.

Waarom zou je dit doen?

Lijkt me een hele makkelijk vraag om te beantwoorden. Ik kan je natuurlijk niet dwingen dit te doen. Maar laat ik het omdraaien; waarom zou je het niet doen? Je vindt je huidige gsm niet meer fijn of het apparaat is te oud. Als je hem niet inruilt ligt het toestel binnen een paar maanden ergens in een stoffige kast. Zonde toch? Dat geld is dan ineens een stuk beter toch? Het is aan jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *