Oude Telefoon Inleveren Voor Geld In 4 Super Simpele Stappen

By | september 17, 2013

Iedereen heeft één of zelfs meerdere oude telefoons. Je hebt niks meer aan ze omdat de apparaten verouderd zijn en jijzelf waarschijnlijk een nieuwe moderne smartphone hebt, maar laat ze niet in huis liggen en gooi ze al helemaal niet weg! Je kan je oude telefoon inleveren voor geld en ik ga je in 4 simpele stappen uitleggen hoe jij een oude telefoon kan inleveren. Je zult verrast zijn hoe simpel dit is ;).

 • Stap 1: een goed bedrijf zoeken waar je jouw oude telefoon kan inleveren voor geld
 • Stap 2: model en typenummer zoeken
 • Stap 3: akkoord met de prijs die je krijgt voor je telefoon?
 • Stap 4: telefoon opsturen en geld op je bankrekening krijgen
 • Andere opties om je telefoon te verkopen?
 • Stap 1: een goed bedrijf zoeken waar je jouw oude telefoon kan inleveren voor geld

  De eerste stap is voor de meeste mensen die hun oude telefoon willen inleveren gelijk ook de lastigste omdat er erg veel bedrijven zijn die telefoons opkopen. Ik neem die zoektocht daarom graag voor je uit handen. Als ik jou was zou ik gaan voor Zonzoo. Waarom? Meerdere redenen:

  -Zonzoo is een groot bedrijf en is internationaal actief
  -Ze geven in de meeste gevallen de hoogste bedragen
  -Alles is makkelijk via de site te regelen
  -Je hebt je geld binnen 14 dagen op je rekening

  Dit zijn vier redenen die ik belangrijk vind als het gaat om het inleveren van een oude telefoon. Als je op het plaatje hieronder klikt kan je vandaag gratis de waarde bepalen bij Zonzoo en direct je toestel inleveren.


  Zonzoo logo

  Stap 2: model en typenummer zoeken

  Als je op het bovenstaande plaatje hebt geklikt en je bij Zonzoo uitgekomen bent is het tijd voor stap 2. Vul in het zoekveld onder het kopje: “vind je mobiele telefoon” het merk en type van je oude telefoon in en klik op zoeken.

  Je krijgt nu een lijst met telefoons die passen bij jouw zoekopdracht. Klik vervolgens de telefoon aan die jij in je bezit hebt. Let op dat je echt de goede telefoon aan klikt, anders dan klopt de prijs die je op je scherm ziet bij de volgende stap niet meer.

  Stap 3: akkoord met de prijs die je krijgt voor je telefoon?

  Als je stap 2 hebt gehad kom je als het goed is op een pagina waar je precies kan zien hoeveel geld je voor jouw oude telefoon kan krijgen. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld hoe oud de telefoon is.

  Als jij de prijs redelijk vind (je gaat echt niet zomaar ergens anders meer krijgen hoor :P) klik je op “verkoop dit toestel”.
  Als je klikt op “verkoop dit toestel” zal je wat gegevens in moeten vullen en een account aan moeten maken zodat je er zeker van bent dat je geld op het goede rekeningnummer gestort wordt. Wel zo belangrijk lijkt me :D.

  Stap 4: telefoon opsturen en geld op je bankrekening krijgen

  De laatste stap is het opsturen van je oude telefoon. Als je de verkoop via de site hebt geregeld en alle gegevens hebt ingevuld zul je per e-mail een adreslabel ontvangen. Je kan je telefoon in een pakket of stevige envelop versturen met dit adreslabel erop.

  Als de telefoon ontvangen is, krijg je binnen 14 dagen het geld op je bankrekening gestort en heb jij je oude telefoon ingeleverd voor geld. Makkelijk hè? Let op dat je het pakketje echt opstuurt naar het adres dat je ontvangen hebt per e-mail en dat je het niet opstuurt naar het hoofdkantoor. Als je dat wel doet wordt het pakket op jouw kosten teruggestuurd en dat willen we niet!

  Andere opties om je telefoon te verkopen?

  Naast oude telefoons inleveren bij opkopers/recyclers zou je ervoor kunnen kiezen om je telefoon te verkopen op een site als marktplaats. Persoonlijk zou ik dit niet doen.

  Allereerst kost het verkopen van je telefoon op marktplaats veel tijd. Elke dag worden er mobieltjes aangeboden en je prijs zal laag moeten zijn om het apparaat snel te verkopen. Als je mag kiezen tussen je telefoon vandaag inleveren voor €70 of je mobiel over 2 maanden verkopen via marktplaats voor €80, waar kies jij dan voor? Ik voor het vandaag inleveren voor €70 ;). Maar iedereen heeft andere voorkeuren, dus maak zelf een keus!

  Neem ook eens een kijkje op de homepagina van Oudemobielverkopen.nl.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *