GSM Inleveren? Hoe Je Direct Geld Kan Cashen + Tips

By | augustus 26, 2013

Heb jij nog één of meerdere gsm’s over? Perfect. Die gsm inleveren brengt namelijk geld op! In dit artikel ga ik je precies vertellen hoe je jouw gsm kan inleveren, waar je dit het beste kan doen en waarom. Na het lezen van dit artikel zal je een aardig bedragje overhouden aan je oude gsm.

In dit artikel (klik op het onderwerp om erheen te springen):

Waarom je direct je oude gsm moet inleveren

Natuurlijk kan ik je niet dwingen, maar toch raad ik je aan je gsm zo snel mogelijk in te leveren voor geld. Er zijn meerdere redenen waarom je dit zo snel moet doen. Allereerst daalt de waarde van je mobiel als een gek. Elk jaar wordt het apparaat minder waard. Hoe sneller jij dat ding inlevert, hoe meer geld je ervoor krijgt. Daarnaast gebruik je die gsm (waarschijnlijk) toch niet meer. Anders zou je het toestel niet willen inleveren toch. 😛

Het is gewoon zonde om het toestel nog langer in huis te houden als je er geld voor kan krijgen, niet waar?

Inleveren voor het goede doel of direct geld cashen

In principe heb je twee keuzes als het gaat om het inleveren van je gsm. Je kan je telefoon opsturen naar organisaties als Oxfam Novib, War child etc. Die organisaties delen de telefoons die ze ontvangen uit in bijv. derde wereld landen. Als je voor deze optie gaat steun je dus DIRECT een goed doel.

Maar is dat wel zo’n slim idee? Ik weet het niet. Het is natuurlijk een mooi gebaar maar persoonlijk zou ik het niet doen. Waarom niet? Volgens mij hebben ze in die landen veel meer behoefte aan andere dingen, bijvoorbeeld schoon drinkwater. Wat mij betreft kan je dus beter af en toe geld geven bij een collecte. Met dat geld kunnen ze namelijk veel meer. Per gebied kunnen ze de mensen geven wat ze nodig hebben.

Trouwens, als jij je gsm inlevert bij het bedrijf dat ik je later in dit artikel verklap, steun je eigenlijk ook het goede doel. De telefoons worden gerecycled waardoor jij je eigenlijk inzet voor een schoon milieu. Het mooie is dat je er geld voor krijgt. 😉

Een goede opkoper van telefoons

Nu komt het echte werk. Ik zal je een goede opkoper van mobiele telefoons verklappen die hoge bedragen geeft en je gsm inleveren mogelijk maakt. De opkoper waar ik het over heb is Zonzoo. Deze opkoper bestaat al lang en is internationaal actief. Ik heb gemerkt dat ze in veel gevallen hogere bedragen uitbetalen dan andere opkopers. Daar draait het uiteindelijk om toch. 🙂

Klik op het onderstaande plaatje om direct gratis de waarde van je telefoon te bekijken en vervolgens je gsm in te leveren.


Geld voor je oude mobiel bij Zonzoo

Hoe werkt het inleveren?

Het inleveren van je gsm werkt super simpel en gaat in drie makkelijke stappen. Eerst moet je opzoek gaan naar het goede model en type op Zonzoo. Vervolgens klik je de goede telefoon aan (die jij in je bezit hebt). Je krijgt dan de prijs te zien die ze voor jouw gsm willen betalen. Als je daarmee akkoord gaat klik je op: “dit toestel verkopen” en maak je een account aan. Daarna hoef je alleen nog het toestel op te sturen en je krijgt je geld binnen 14 dagen!

Nog een goede tip waar jij geld aan kan verdienen

Tot slot wil ik je nog een goede tip geven. Nu je weet waar je jouw gsm kan inleveren, heb je ook de mogelijkheid om andermans telefoon te verkopen. Ik bedoel niet dat je zonder dat diegene het weet zijn/haar mobieltje opstuurt en het geld op je eigen bankrekening laat storten.

Wat je kan doen is de oude telefoons van vrienden opkopen en ze vervolgens inleveren bij Zonzoo. Uiteraard controleer je eerst wat Zonzoo voor die telefoon wil betalen. Op deze manier maak je altijd winst! Je kan dit eerst gewoon eens proberen met één mobieltje. Als het je bevalt kan je steeds meer telefoons opkopen en weer doorverkopen. Zeker het proberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *