De Smartphone Van Tegenwoordig – De Stand Van Zaken

By | oktober 12, 2016

Smartphones van tegenwoordig

De smartphone bestaat nog niet eens zo heel lang, maar de meeste mensen kunnen tegenwoordig niet meer zonder en ze worden dan ook erg veel gebruikt. Vroeger was dat heel anders, toen kenden veel mensen nog niet eens zo’n apparaat. De eerste mobiele telefoon werd in 1973 uitgevonden, ongeveer twintig jaar later werd de eerste smartphone ontwikkeld. Dat is nu ongeveer 25 jaar geleden en de smartphone heeft in die jaren enorm veel veranderingen ondergaan. Tegenwoordig worden er nog steeds nieuwe smartphones geproduceerd die iedere keer weer nieuwe ontwikkelingen hebben en nieuwe functies.

De mobiel van vroeger was ervoor bedoeld om mee te kunnen bellen en sms’en, af en toe zaten er standaard spelletjes op zoals snake of tetris. De technologie heeft hier een hele andere wending aan gegeven en je hebt nu geen computer of laptop meer nodig om iets op het internet op te zoeken, het is nog nooit zo makkelijk geweest. Een mp3-speler heb je ook niet meer nodig, op de smartphones van nu kan muziek worden gezet wat je kan beluisteren met of zonder koptelefoon. Spelletjes en games zijn ook eenvoudig te downloaden op je smartphone, hiervoor heb je niet meer speciaal een spelcomputer voor nodig.

De welbekende iPhone

De iPhone is misschien wel een van de meest bekende smartphone die tegenwoordig door veel mensen wordt gebruikt. De iPhone heeft meerdere generaties, zo zijn er al 15 verschillende versies van de iPhone uitgebracht. Het begon allemaal in 2007, toen werd de eerste iPhone aangekondigd door Steve Jobs en vanaf toen is er een revolutie ontstaan voor de mobiele telefoon. Iedere keer als er weer een nieuwe versie van de iPhone op de markt kwam, waren er weer nieuwe functies aan toegevoegd en waren er weer nieuwe ontwikkelingen die de iPhone steeds beter maakten.

iPhone kapot, wat nu?

Misschien zit er wel een klein nadeel aan al deze ontwikkelingen en verbeteringen van de smartphone, ze zijn wel breekbaarder dan bijvoorbeeld de Nokia uit het jaar 2000. Als je vroeger een mobiel liet vallen, ging dit vaak nog wel goed en zaten er misschien alleen wat krasjes op. Tegenwoordig ben je er niet meer van verzekerd als je jouw smartphone laat vallen en dat er geen krasjes op zitten, het kan zelfs nog erger. Je scherm kan bijvoorbeeld kapotvallen, gelukkig is er ook een voordeel bij gekomen in deze revolutie van de smartphone, er zijn ook mensen die meer weten over de iPhone en zo technisch zijn dat ze deze kunnen repareren. Dit kan je laten doen bij Sarkis-sat in Almelo, of je kunt de benodigde onderdelen online bestellen en het via een uitleg zelf doen. Voor iedere smartphone of iPhone zijn er wel onderdelen te vinden, zoals schermen, accu’s en verschillende accessoires.

Oude mobiel die je niet meer gebruikt?

Heb jij nog een oude telefoon die je niet meer gebruikt? Wees slim en verkoop hem voor geld?
Lees alles over het verkopen van je oude telefoon en krijg binnen een aantal dagen een leuk bedrag op je bankrekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *