De Iphone 7 Wat Er Nieuw Is – Accessoires + Onderdelen

By | oktober 11, 2016

Iphone 7, wat is er nieuw?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er weer een nieuwe iPhone is uitgekomen en wel genaamd de iPhone 7. Overal op het internet was te vinden dat deze nieuwe iPhone aangekondigd werd zelfs op tv werd er aandacht aan besteed. De toestellen worden op dit moment uitgeleverd en veel mensen zijn dan nu ook opzoek naar accessoires voor deze nieuwe telefoon. Qua design is de iPhone 7 niet veel veranderd ten opzichte van de iPhone 6. Als je goed kijkt kun je zien dat er toch wel een aantal verschillen zijn, de camera is bijvoorbeeld grote geworden en zijn de antenne strepen bijna niet meer zichtbaar. Een andere verandering is dat de home button geen indrukbare knop meer is, maar een Touch knop is geworden. De nieuwe iPhone 7 is tevens ook tegen stof beschermd en waterbestendig.

IPhone accessoires

Ondanks dat het design bijna het zelfde is als de iPhone 6, heb je weer van allerlei nieuwe accessoires nodig. Om je iPhone te beschermen heb je andere hoesjes nodig als bij de iPhone 6, dit komt alleen al omdat de camera een ander formaat heeft. Deze zijn overigens ook weer in allerlei kleuren en soorten verkrijgbaar. Een ander veel besproken onderwerp is de oordopjes, deze zijn bij de iPhone 7 draadloos. De draadloze oordopjes worden overigens niet standaard geleverd bij aankoop van een iPhone 7. De draadloze oordopjes zijn redelijk prijzig. Een ander veel gebruikte accessoire is een screenprotector, deze kan je op je beeldscherm plakken en biedt bescherming tegen krassen. Ook kan je speciale iPhone 7 houders bestellen voor in de auto. Een andere handige accessoire is een powerbank, dit is een draadloze oplader die je onderweg kan gebruiken om je telefoon op te laden.

IPhone 7 onderdelen

Het komt wel eens voor dat je iPhone kapot gaat, dit kan per ongeluk door jezelf komen. Het kan ook gewoon voorkomen dat je telefoon vanzelf kapot gaat, dan kan je hem natuurlijk gewoon terug sturen naar Apple en is dit in vele gevallen garantie. Het kan zijn dat je telefoon valt en je scherm kapot is, dit valt natuurlijk niet onder de garantie. Dan kan je heel gemakkelijk online een nieuw scherm bestellen, en deze zelf monteren aan de hand van YouTube filmpjes. Ook kan je online allerlei andere iPhone 7 onderdelen bestellen zoals een camera, batterij of een luidspreker. De onderdelen van de iPhone zijn redelijk prijzig omdat de iPhone 7 net een nieuw toestel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *